.hu domain kereső:
Marketing tanácsadás
Marketing tanácsadás
Tekintse meg ajánlatainkat
Egyedi szoftver fejlesztés
Egyedi szoftver fejlesztés
Tekintse meg ajánlatainkat
Egyedi webáruház
Egyedi webáruház
Tekintse meg ajánlatainkat

Egyedi webáruház

Mindenki számára fontos, hogy vállalkozása megjelenjen a világhálón.


Ebben nyújtunk mi segítséget önnek is.


Különbözni akar a többi weboldaltól egyedi webáruházat szeretne, szeretné a telefonjáról, tabletjéről irányítani az értékesítést kérjen tőlünk árajánlatot itt.Lépésről-lépésre egy jól működő, jövedelmező weboldalig!1. Tanácsadás, konzultáció igényfelmérés
.

A webfejlesztés első lépése (egy új weboldal elkészítése) konzultációval kezdődik, amikor megismerjük ügyfél elképzeléseit szakmai javaslatokat teszünk, ötleteket adunk, ezekből alakul ki a terv. Fontos, hogy az ügyfélnek konkrét elképzelései legyenek, hisz ez is segít a gyors, precíz munkában amivel mindenki elégedett lesz.
Már meglévő weblapot is lehet (érdemes) időnként frissíteni, újraprogramozni. Az internet világunk egyik legdinamikusabban fejlődő iparága, ahol akár néhány hónap alatt is hatalmas változások történhetnek.


2. Tervezés
Az ügyfeleintől a lehető legtöbb információt, anyagot igyekszünk beszerezni annak érdekében, hogy tervezési folyamat gördülékenyen menjen, és minél gyorsabban minél jobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ezért nem is dolgozunk template-ekből folyamatosan az egyedi dolgokra törekszünk mint a design mint a programozás terén!

3. Domain név
A jó domain név megválasztása kulcsfontosságú egy weblap életében, a webfejlesztés szempontjából ez elengedhetetlen lépés. A magyar piacra szánt weboldalakat érdemes .hu domain alá regisztrálni, az európai piacra érdemes a .eu, míg a nemzetközi piacra a .com alá érdemes regisztrálni az új domain nevet.

A domain név regisztrációjától egy bizonyos időnek (3 munkanap) el kell telnie amíg az végleges bejegyzésre kerül, de átlag 24 órán belül már idiglenes használatba vehető a cím.

4. Kivitelezés
A weboldalakhoz - tartozik adminisztrációs felület, mely biztonságos, gyors és egyszerű a használata.
A kereső-barát kialakítás a mai világban szinte elhagyhatatlan, ezért minden tartalom úgynevezett "keresőbarát URL"-el rendelkezik.
Ha a tartalom jellege megköveteli (vagy inkább megengedi), érdemes egy belső kereső funkciót is beépíteni. A gyors navigációt egy oldaltérkép is segítheti.

5. Keresőmarketing
A már elkészült honlapot teljes mértékben keresőoptimalizáljuk, relevancia vizsgálatot végzünk.
Cégünknél lehetséges folyamatos SEO tanácsadáson is részt venni, aminek segítségével ügyfeleink a weboldalukat folyamatosan jó helyre pozicíonálhatják a keresőbe.

6. Tárhely fenntartás
Az elkészült weblap elhelyezhető akár ingyenes tárhelyen is, ám ez nagyon nem ajánlott több okból sem (példa erre a megbízhatóság, tárhely mérete, több ezer másik felhasználó oldala lassíthatja a mienket, stb.).
Érdemesebb egy fizetős tárhelyet bérelni, mely bár plusz költséggel jár, de minden bizonnyal megbízhatóbb, probléma esetén bízhatunk a gyors hibajavításban, garantált az éves 99,9%-os rendelkezésre állás. Cégünk kompett tárhelyszolgáltatást tud nyújtani ügyfeleink részére, amely tartalmazza a weboldal elhelyzését és levelezés működtetését is.